• Trapbekleding

  €0,00

  Beschrijving

  Kan uw trap wel een opknapbeurt gebruiken?

  Trapbekleding
 • Binnenzonwering

  €0,00

  Beschrijving

  Sfeerbepalend element in uw huis

  Binnenzonwering
 • Harde vloeren

  €0,00

  Beschrijving

  Wat uw stijl ook is

  Harde vloeren
 • Over Hermsen Woonspecialist

  €0,00

  Beschrijving

  Prettige sfeer, prima service

  Over Hermsen Woonspecialist
">

PVC vloeren


Nederland ontdekt massaal de PVC vloer

Uw PVC specialist aan het woord

“Als PVC specialist bij u in de buurt vertel ik graag meer over deze praktische, mooie en relatief nieuwe vloer. Steeds meer mensen ontdekken de PVC vloer. Dat is niet zo verwonderlijk, want PVC biedt vele voordelen. U creëert er niet alleen de prachtigste effecten mee, het is ook nog eens vele malen goedkoper dan hout, steen of metaal. Ik informeer u graag over alle voordelen en feiten.”

Wat is een PVC vloer?

Een PVC vloer is een kunststof parketvloer gemaakt van heterogeen PVC. De stroken zijn opgebouwd uit meerdere lagen PVC en afgewerkt met een zware, transparante toplaag.

PVC is ontwikkeld als alternatief voor parket, laminaat of natuursteen en wordt vooral toegepast in ruimtes waar hoge eisen worden gesteld aan de vloer zoals in winkels of restaurants. Echt hout zou vanwege zijn eigenschappen in deze omgevingen, minder geschikt zijn. Het afgelopen decennium heeft de pvc vloer een flinke opmars gemaakt en is vanwege zijn unieke eigenschappen ook 'overgewaaid' naar de particuliere woning.

Waarom een PVC vloer?

PVC is niet alleen bijzonder sterk, duurzaam en eenvoudig in onderhoud. Het werkt ook nog eens geluiddempend en het vermindert omgevingsgeluiden.

Bovendien is PVC uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming en eenvoudig overal in huis te leggen. En dankzij de nieuwste technieken is de PVC vloer nauwelijks van een echte houten of stenen vloer te onderscheiden. Waarschijnlijk heeft u al vaak over een PVC vloer gelopen zonder het in de gaten te hebben!

Hoe wordt deze vloer gelegd?

PVC wordt op een vlakke betonvloer of een zwevende ondervloer verlijmd. Dit is het zogenaamde gluedown-principe. Er bestaan ook varianten waarbij de PVC stroken net als bij laminaat in elkaar worden geklikt. Hierbij hanteren wij 3 verschillende kliksystemen: Uniclic, Vinylclick en Dream click. De Gluedown PVC stroken hebben een vlakke en egale ondervloer nodig. Het vraagt kennis en kunde van een echte vakman om te beoordelen of de vloer vlak genoeg is. Daarom komen we altijd bij u thuis. Wij geven u advies over welke variant het meest geschikt is voor uw situatie: Gluedown, Uniclic, Vinylclick of Dream click.

Vervolgens maken wij een legplan voor een optimale vlakverdeling en een zo klein mogelijk snijverlies. Dit plan werken wij uit in een passende offerte. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Gebruik & onderhoud

De PVC stroken worden in de fabriek voorzien van een PU-afwerking. Dit is een onderhoudslaag die de vloer extra bescherming geeft tegen slijtage. Een PVC vloer is simpel te onderhouden, stofzuigen en dweilen met bijvoorbeeld een vinylreiniger is voldoende.

Ongeacht in welk type PVC vloer u geïnteresseerd bent, Hermsen Woonspecialist is dé winkel voor eerlijk, onbevooroordeeld advies en specialistische kennis. Bij ons leert u alles wat u moet weten over PVC om de voor u perfecte vloer te vinden. Desgewenst komen wij ook bij u thuis, zodat u kunt beslissen in een voor u comfortabele omgeving.

Ontdek en ervaar alle type PVC vloeren, decors en kleuren in onze prachtige winkel. Wij helpen u met de best mogelijke service.

Collecties

Bijbehorende Foto's

pvcvloerenpvcvivafloors
pvcvloerenbeautifloorlaminaat
pvcvloerencotaptegel
pvcvloerentherdexpvc
pvcvloerenvisgraatviva
Direct contact opnemen

Naar contact