• Trapbekleding

  €0,00

  Beschrijving

  Kan uw trap wel een opknapbeurt gebruiken?

  Trapbekleding
 • Binnenzonwering

  €0,00

  Beschrijving

  Sfeerbepalend element in uw huis

  Binnenzonwering
 • Harde vloeren

  €0,00

  Beschrijving

  Wat uw stijl ook is

  Harde vloeren
 • Over Hermsen Woonspecialist

  €0,00

  Beschrijving

  Prettige sfeer, prima service

  Over Hermsen Woonspecialist
">

Hermsen-Bolder Woninginrichting concentreert activiteiten in Beek

P E R S B E R I C H T

Winkel krijgt volledige metamorfose, vestiging Didam sluit

Hermsen-Bolder Woninginrichting gaat vernieuwen. De winkel in Beek krijgt een compleet andere inrichting, het logo een update en de naam verandert in Hermsen Woonspecialist. De vestiging in Didam gaat sluiten. Door te concentreren op de hoofdvestiging in Beek, kan Hermsen efficiënter werken en de klantenkring nog beter bedienen.

“Onze hoofdvestiging in Beek wordt moderner, helemaal up-to- date en met nog meer sfeer”, legt eigenaar Rudy Hermsen uit. “Want daar draait het tenslotte om in huis! Die efficiëntieslag betekent wel dat we onze vestiging in Didam in oktober gaan sluiten. Het pand aan de Kerkstraat wordt gesloopt en woningcorporatie Plavei gaat er appartementen bouwen. Maar onze klanten in Didam blijven we uiteraard met alle plezier voorzien van de service die zij van ons gewend zijn. Sterker nog: we gaan daar een stap verder in. Hebben zij bijvoorbeeld geen eigen vervoer? Dan halen we hen vanaf dit najaar thuis op voor een bezoek aan onze winkel in Beek, vijf kilometer verderop. Uiteraard komen we ook nog steeds langs voor het opmeten van vloeren en ramen en het tonen van stalen. Wat dat betreft verandert er niets.”

Kennis, vakmanschap en kwaliteit

Zoon Koen vertelt: “Nu runnen we beide vestigingen met z’n drieën; mijn ouders Rudy en Jose en ik, samen met twee stoffeerders. Over een aantal jaren ga ik de vestiging in Beek overnemen. Hoewel mijn ouders dan blijven meewerken, is het natuurlijk veel praktischer als er maar één vestiging is, waar we ons volledig op kunnen focussen. Hier kunnen we onze kennis, vakmanschap en kwaliteit inzetten voor klanten uit de regio Beek, Doetinchem en natuurlijk Didam.”

Winactie

“Voor alle klanten hebben we later dit jaar een aantrekkelijke verbouwingsopruiming én een mooie winactie in petto”, vervolgt Koen Hermsen. “Nog een goede reden dus om ons in Beek te komen bezoeken. We heten iedereen van harte welkom, vanuit Didam is het nog geen tien minuten rijden. De koffie staat klaar!”


Beek, donderdag 7 september 2017
-----------------------------------------------------------------------------------------

nieuws archief

Direct contact opnemen

Naar contact