• Trapbekleding

  €0,00

  Beschrijving

  Kan uw trap wel een opknapbeurt gebruiken?

  Trapbekleding
 • Binnenzonwering

  €0,00

  Beschrijving

  Sfeerbepalend element in uw huis

  Binnenzonwering
 • Harde vloeren

  €0,00

  Beschrijving

  Wat uw stijl ook is

  Harde vloeren
 • Over Hermsen Woonspecialist

  €0,00

  Beschrijving

  Prettige sfeer, prima service

  Over Hermsen Woonspecialist
">

Zakelijk

Hermsen, ook de partner voor het bedrijfsleven

U kent Hermsen Woonspecialist vast al als dé specialist voor consumenten. Maar wist u dat wij ook actief zijn in de zakelijke markt? Wij adviseerden al vele bedrijven en instellingen bij de aanschaf van nieuwe vloeren of raambekleding. U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment PVC, marmoleum, tapijt, laminaat, lamellen, gordijnen en zonwering.

Modern assortiment, ouderwets vakmanschap

Kiest u voor Hermsen Woonspecialist, dan kiest u voor een bewezen betrouwbare partner. Al sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw maakt de eerste generatie Hermsen gordijnen voor vele huishoudens in Beek en omgeving. Inmiddels bedient ons familiebedrijf vanuit Beek - met twee generaties Hermsen aan het roer - de wijde regio. In al die jaren zijn wij blijven vernieuwen; zo zijn we altijd op de hoogte van de laatste trends in woninginrichting. Toch is er een aantal zaken niet veranderd; service, een persoonlijke aanpak en het principe ‘afspraak is afspraak’ staan nog steeds bovenaan.

Duurzame, onderhoudsarme en fraaie vloeren

PVC is hip en trendy en wint dan ook steeds meer terrein op de bedrijfsvloer. En dat is niet zo vreemd, want een PVC-vloer heeft veel voordelen. Hij is onderhoudsarm, warm, hygiënisch, stil en kan de zwaarste belasting weerstaan. Daarmee is PVC zeer geschikt voor bijvoorbeeld scholen, ziekenhuizen en winkels. Bovendien is PVC leverbaar in vele kleuren en patronen, van klassiek tot modern. En dat alles voor een zeer vriendelijke prijs.

Laat u inspireren!

Benieuwd naar ons brede assortiment of aantrekkelijke aanbiedingen? Blader dan eens door deze website, volg ons op Facebook en Twitter of kom eens bij ons aan, wij vertellen u graag alles over de voordelen van deze duurzame vloerbedekking!

Direct contact opnemen

Naar contact